"Fii generos. Doneaza 1 euro pentru ca Mircea Geoana, impreuna cu sotia si cei doi copii sa nu ramana in strada. Trimite si altor membri PSD pentru a sti". Acesta este mesajul "mobilizator" afisat de ecranele telefoanelor mobile ale mai multor parlamentari PSD

Situatia "dramatica" a presedintelui PSD, Mircea Geoana, a fost facuta publica intr-un interviu difuzat duminica de BBC.

"Eu am facut un lucru care, poate ca am gresit... cand ne-am intors din America, n-am avut nici un fel de locuinta in Romania. Am avut un apartament pe care l-am avut impreuna cu sotia, un apartament mic, inainte sa se nasca copiii, pe care l-am instrainat la intoarcere, pentru ca nu mai incapeam in el, cu doi copii si cu toate angaralele, cand am venit din Statele Unite".

"Efectiv in acest moment nu am o alta locuinta. Deci stau in aceasta locuinta (casa RAPPS) de o maniera provizorie, in conditiile in care am vorbit sa-mi contractez un apartament, intr-o constructie care se face aici in Bucuresti si care va fi gata probabil in jurul anului 2008", a explicat Geoana.

Apel catre cititorii nostri inventivi si inteligenti!
Acum, in prag de sarbatori, e vremea sa ne manifestam, deschis, compasiunea pentru nevoile aproapelui nostru.
Fi aproape de Mircea Geoana! SMS-ul tau poate oferi macar o speranta!

Exemple:
"Mircea Geoana m-are casa. Da 1 euro. Acum Apasa!"
"1 euro, chiar pe furis. Geoana n-are acoperis!"