Sportul rege si fetele frumoase vor fi impreuna intr-un show mult asteptat: Gala Fotbalului Ro­ma­nesc si Miss Romania. Eve­nimen­tul are loc astazi, la ora 20.00, laa€‚Rin Grand Hotel din Bucures
Sportul rege si fetele frumoase vor fi impreuna intr-un show mult asteptat: Gala Fotbalului Ro­ma­nesc si Miss Romania. Eve­nimen­tul are loc astazi, la ora 20.00, laa€‚Rin Grand Hotel din Bucuresti.  Un juriu formata€‚din specialisti in moda si modeling din tara si stra­ina­t­ate o vor desemna pe cea mai frumoasa fata dina€‚Romania. Cele 20 de concurente care vor intra in fi­na­la vor purta la proba speciala cos­tu­mul national specific zonei din care provine fiecare. Spectacolul va fi completat de momente muzicale cu cei mai buni artisti din show-biz-ul mioritic. In cadrul evenimentului vor mai avea loc prezentari de moda ale designeri­lor de top de la noi.   REGULAMENT INTERNA­TIO­NAL. De altfel, costu­mele purtate de participante sunt rea­lizate de aceiasi creatori celebri: Ca­talin Bo­tezatu, Zina Dumitrescu, Laura Ol­teanu si Mihai Albu. Con­cursul amintit se desfasoara dupa regulamente internationale, iar finalistele vor reprezenta Ro­ma­nia la concur­su­ri internationale precum Miss Eu­ro­pa, Miss FTV Inter­na­tional si Miss Univers.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.