Treisprezece membri ai Comisiei Locale de Aplicare a Legii Fondului Funciar din Periam, judetul Timis, au fost trimisi in judecata dupa ce au improprietarit diferite persoane cu suprafete de teren cultivate cu livezi, in loc de teren arabil, pe care
Treisprezece membri ai Comisiei Locale de Aplicare a Legii Fondului Funciar din Periam, judetul Timis, au fost trimisi in judecata dupa ce au improprietarit diferite persoane cu suprafete de teren cultivate cu livezi, in loc de teren arabil, pe care acestea le-au distrus prin defrisare. Acestia au creat un prejudiciu de 1.917.000 lei. Printre cele 13 persoane trimise in judecata se numara viceprimarul comunei Periam, Marcel Dragoiu, secretarul primariei, Petru Sorin Bogdan, si membrii Comisiei Locale de Aplicare a Fondului Funciar din localitatea Periam. Ei au fost cercetati pentru abuz in serviciu contra intereselor publice si abuz in serviciu in forma calificata. De asemenea, D.N de 57 de ani, in calitate de persoana fizica, si P.V.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.