Fiul deputatului PSD de Satu Mare, Mihaela Rusu, a fost snopit in bataie de mai multi tineri pentru a-l jefui chiar in centrul orasului de pe malurile Somesului. Desi are numai 17 ani, tanarul s-a aflat, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un ba
Fiul deputatului PSD de Satu Mare, Mihaela Rusu, a fost snopit in bataie de mai multi tineri pentru a-l jefui chiar in centrul orasului de pe malurile Somesului. Desi are numai 17 ani, tanarul s-a aflat, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bar din oras, unde un coleg de-al sau isi serba ziua de nastere. La iesire, in jurul orei 1.45, a fost calcat in picioare. Se pare ca nu exista martori, dar politia incearca sa dea de urma atacatorilor. In urma cu ceva timp, fiicele lui Marko Bela si a lui Teodor Melescanu au fost victimele unor talhari care actionau in Capitala. Daca Mariana Melescanu a scapat cu o sperietura groaznica, nu acelasi lucru se poate spune despre Eszter Marko, care a fost rapita si, se pare, violata si talharita de autoturism. Autorii celui din urma atac au fost prinsi la doua zile dupa eveniment, iar masina - gasita in aceeasi seara.

Noaptea de vineri spre sambata reprezenta pentru Calin Rusu, in varsta de 17 ani, un motiv de distractie. Unul dintre colegii lui isi serba, la clubul Score Pub, situat in centrul orasului, ziua de nastere. Desi nu are decat 17 ani, tanarul a ales sa stea peste ora 24.00. In jurul orei 1.30-1.45, tanarul si-a luat „la revedere“ si a plecat spre casa. Era singur. Dupa numai cateva zeci de metri de la iesirea din bar, tanarul a fost atacat, prin surprindere, de mai multi indivizi. L-au batut atat de tare, incat lui Calin Rusu i-au fost rupti patru dinti, iar pe corp este plin de echimoze. A fost gasit pe strada si a fost chemata Ambulanta. Tanarul a fost internat in stare grava la Spitalul Judetean Satu Mare. Acolo, a constatat ca atacatorii i-au furat telefonul mobil, 130 de RON si un card bancar.

Nu isi aminteste nimic
Inspectorul sef adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Satu Mare, comisarul Florentin Vlad, a declarat, ieri, ca nu exista niciun suspect in acest caz, „ci mai multe piste de lucru“. Culmea este ca tatal baiatului este comisarul sef Marcel Rusu, sef al Serviciului Logistica din cadrul IPJ Satu Mare. Calin Rusu a fost internat, initial, la Spitalul Judetean Satu Mare, cu traumatism cranio-cerebral si multiple leziuni pe fata si pe corp, avand nevoie de 16-18 zile de ingrijiri medicale, conform certificatului medico-legal eliberat de autoritati. Medicii afirma ca leziunile puternice au putut fi provocate de lovituri repetate cu piciorul. Duminica seara, Calin Rusu a fost transferat la Spitalul Militar din Bucuresti. Deputatul PSD de Satu Mare, Mihaela Rusu, a declarat, ieri, ca fiul sau, Calin Rusu, a fost vineri noaptea la ziua de nastere a unui coleg de clasa la barul Score Pub, din centrul municipiului resedinta de judet, iar cand a iesit de acolo pentru a se indrepta spre casa, a fost atacat pe la spate. „Nu stim cum s-a intamplat exact, pentru ca el nu isi mai aminteste nimic din momentul in care a iesit din acel bar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.