Potrivit IJP Satu Mare, in prezent nu exista niciun suspect in acest caz, "ci mai multe piste de lucru". Calin Rusu, al carui tata este, potrivit Mediafax, comisarul sef Marcel Rusu, sef al Serviciului Logistica din IJP, a fost talharit si batut, in
Potrivit IJP Satu Mare, in prezent nu exista niciun suspect in acest caz, "ci mai multe piste de lucru". Calin Rusu, al carui tata este, potrivit Mediafax, comisarul sef Marcel Rusu, sef al Serviciului Logistica din IJP, a fost talharit si batut, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 1.30, in zona centrala a municipiului Satu Mare, dupa ce a iesit din barul Score Pub, unde fusese la ziua de nastere a unui coleg. In urma loviturilor primite, tanarul, in varsta de 17 ani, a cazut, pierzandu-si cunostinta, a ramas fara patru dinti si cu leziuni pe cap si corp. Autorii jafului i-au furat telefonul mobil si portmoneul in care avea 130 de lei si un card bancar. "Nu stim cum s-a intamplat exact pentru ca el nu isi mai aminteste nimic din momentul in care a iesit din acel bar. L-am adus la Spitalul Militar din Bucuresti pentru investigatii suplimentare. Este constient acum, isi revine, dar nu isi aduce aminte nimic din ce s-a intamplat. Speram sa nu ramana cu sechele", a precizat deputatul PSD. Mihaela Rusu considera neprofesionista interventia Politiei atat in ceea ce priveste prinderea autorilor, cat si pentru lipsa patrulelor de ordine publica din centrul orasului. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.