Sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu a realizat ieri, la resedinta de la Izvorani, o sedinta foto pentru promovarea unor genti realizate in Italia. Pregatirile pentru shooting au durat cåteva ore bune, timp in care Monica si-a cam pierdut
Sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu a realizat ieri, la resedinta de la Izvorani, o sedinta foto pentru promovarea unor genti realizate in Italia. Pregatirile pentru shooting au durat cåteva ore bune, timp in care Monica si-a cam pierdut rabdarea si l-a zorit pe stilist sa incheie mai repede procesul de infrumusetare. Vedeta a pozat apoi sexi, in lenjerie intima, in timp ce micuta Irina o privea curioasa. Zilele trecute, mostenitoarea imperiului Columbeanu a fost rasplatita cu 1.500 de euro pentru o aparitie in cadrul unui show de moda.

Cu toate ca pregatirile au inceput inca de dimineata de la ora 10.00, la ora 14.00 Monica se afla inca pe scaunul stilistului. Specialistul s-a chinuit mai bine de trei ore pentru a-i increti parul vedetei, fapt care a cam scos-o din sarite pe Monica: “Nu inteleg de ce dureaza atat de mult. Daca poti sa faci o treaba, fa-o intr-o ora! Eu am facut baie in zece minute. Personal sunt disponibila toata ziua, dar sunt atatia oameni aici care asteapta si e chiar neplacut!”. Intr-un final, si-a terminat si stilis tul treaba, iar Monica a urcat glont pe scari pentru a se imbraca in “hainele de scena”. Vedeta a coborat intr-un set de lenjerie intima neagra extrem de sexi si s-a asezat cuminte unde i-a aratat fotograful. Shootingul a durat mai bine de patru ore, timp in care Monica a schimbat cinci tinute, toate la fel de sexi. Vedeta va fi imaginea firmei respective pe tot parcursul anului viitor, urmand ca din ianuarie sa apara in tot felul de ziare si reviste. In contractul incheiat intre cele doua parti este stipulat faptul ca, pe intreaga durata a colaborarii, la orice eveniment trebuie sa se afiseze cu o geanta ce poarta marca firmei respective. La sedinta foto a fost prezenta si micuta Irina, care nu a parut deloc deranjata de camerele de luat vederi sau de blitzurile fotografilor. Din contra, chiar statea cuminte la poza, de parca asta ar face de o viata intreaga, fara sa scoata nici macar un sunet de protest. Micuta chiar a folosit pe post de jucarie ambalajul unui set de lenjerie intima, in acelasi timp fiind extrem de atenta la mama sa, care era aranjata de stilist.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.