Hotelul Rin din Bucuresti va gazdui in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, prestigioasul eveniment Gala Fotbalului Romanesc, organizat de Asociatia Fotbalistilor Romani si Clubul Sportiv al Jurnalistilor. Cu acest prilej, intr-un
   Hotelul Rin din Bucuresti va gazdui in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, prestigioasul eveniment Gala Fotbalului Romanesc, organizat de Asociatia Fotbalistilor Romani si Clubul Sportiv al Jurnalistilor. Cu acest prilej, intr-un cadru select si in prezenta a numerosi invitati de seama din tara si de peste hotare, vor fi premiati cei mai valorosi fotbalisti, antrenori, conducatori, ziaristi si cele mai performante echipe ale anului care se va incheia in curand. Spectacolul va fi asigurat de recitaluri ale formatiei Paradis si cunoscutilor interpreti Giulia Chelaru si Marcel Pavel, iar prezentatori vor fi Radu Maxim si Claudia Neghina. In aceeasi seara, dintre cele 20 de finaliste va fi aleasa noua Miss Romania 2007, intr-un concurs care va fi prezentat de manechinii Monica Columbeanu si Claudiu Constantin. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.