Potrivit unui studiu realizat de institutul Salvetti&Llobart, romanii din Spania se considera mult mai putin integrati in tara de adoptie decat toate celelalte comunitati straine. Sapte din zece imigranti se considera, in Spania, suficient sau p
Potrivit unui studiu realizat de institutul Salvetti&Llobart, romanii din Spania se considera mult mai putin integrati in tara de adoptie decat toate celelalte comunitati straine. Sapte din zece imigranti se considera, in Spania, suficient sau pe deplin adaptati la mentalitatea si stilul de viata spaniol, se arata in studiu. Cei mai integrati se considera englezii (90%) si columbienii (84 la suta), in timp ce romanii se afla pe ultimul loc (64%). Studiul imparte imigrantii in doua grupuri mari, in functie de obiectivul care i-a determinat sa emigreze in Spania: cei indemnati de motive economice (romani, ecuadorieni, bolivieni, columbieni, marocani) si cei care sunt in cautarea unei vieti mai bune (englezi si germani).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.