Viorel Hizo (foto), antrenorul Ceahlaului, a declarat duminica seara, dupa infrangerea cu Steaua, scor 0-1, ca acesta este al cincilea meci pierdut de nemteni la diferenta de un gol si din cauza unor greseli de arbitraj. "Este a doua oara cand ni
Viorel Hizo (foto), antrenorul Ceahlaului, a declarat duminica seara, dupa infrangerea cu Steaua, scor 0-1, ca acesta este al cincilea meci pierdut de nemteni la diferenta de un gol si din cauza unor greseli de arbitraj. "Este a doua oara cand ni se intampla sa pierdem puncte importante cu Steaua. Este al cincilea joc pe care il pierdem la diferenta de un gol, pe greseli de arbitraj. E deja mult!", a spus "Dulaul".
Hizo a insistat, dupa meci, sa vada reluarea fazelor considerate de el controversate. "Reluarile imi dau dreptate. Chiar foarte putine lucruri trebuie sa le reprosez baietilor. Au avut determinare suta la suta, au jucat cum imi doresc sa o faca si in celelalte partide oficiale. La faza golului, Goian l-a prins pe Ayza in brate si l-a trantit, Nesu a fost iertat de trei ori de eliminare, Lovin a scapat si el fara cartonas rosu dupa ce l-a lovit cu cotul pe Rusmir. Ultima faza a jocului a pus capac la toate, cand Rada i-a prins tricoul lui Golban, insa centralul Aurelian Bogaciu a fluierat finalul partidei in loc sa acorde penalty", a explicat Hizo. Antrenorul Ceahlaului considera rezultatul de duminica injust, dupa doar trei suturi la poarta ale stelistilor. "Fotbalul e nedrept. Asa a fost si cu noi. In tur, am dat peste Coltescu, iar prestatia sa ne-a privat de un rezultat pozitiv in Ghencea", a precizat Hizo. Steaua a invins duminica seara, la Piatra Neamt, cu 1-0 pe Ceahlaul, unicul gol al partidei fiind inscris in minutul 19, de Valentin Badea, care a sutat de la 25 metri lateral stanga, mingea fiind deviata de Hamza.
Lacatus: "Suntem gata pentru Arsenal!"
Antrenorul din Ghencea a declarat dupa victoria de la Piatra Neamt ca Steaua va arata aceeasi atitudine pozitiva si la partida de miercuri cu Arsenal, din ultima etapa a Grupei H a Ligii Campionilor. "Nu are nici o legatura prestatia de acum cu ceea ce va fi la Londra. In momentul de fata este important sa-i refacem fizic pana miercuri pe baieti, dar sunt sigur ca vom arata aceeasi atitudine pozitiva si la Londra", a spus Lacatus. "Fiara" considera ca Steaua nu a jucat "stralucit" impotriva Ceahlaului, insa este multumit de efortul jucatorilor sai. "Este prima victorie in deplasare de foarte mult timp. Sunt multumit de obtinerea celor trei puncte, de efortul baietilor, care si-au dorit foarte mult acest succes, chiar daca Ceahlaul a dat impresia ca domina si si-a creat destule ocazii. Pe mine ma intereseaza punctele in clasament si mai putin jocul echipei", a mentionat Lacatus. Referitor la sansele Stelei de a castiga titlul, Lacatus a spus: "Speranta moare ultima in ceea ce ne priveste, desi sunt slabe sanse!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.