Internationalul roman a stat un sfert de ora in poarta la Getafe dupa eliminarea titularului Abbondanzieri.

Cosmin Contra traieste palpitant in ultimele zile. Dupa ce a fost condamnat pentru agresarea unui politist, fundasul roman s-a
Internationalul roman a stat un sfert de ora in poarta la Getafe dupa eliminarea titularului Abbondanzieri.

Cosmin Contra traieste palpitant in ultimele zile. Dupa ce a fost condamnat pentru agresarea unui politist, fundasul roman s-a reprofilat, pentru 15 minute aparind poarta celor de la Getafe, in meciul pierdut cu 0-1 impotriva fostei sale echipe Atletico Madrid. "Nu pot sa cred ce s-a intimplat la acest meci. Fostii mei coechipieri sint buni si de aceea nu au sutat mult la poarta. Am avut ocazii mai clare decit ei, dar in final conteaza scorul. Am facut un meci bun pe un teren dificil", a comentat Contra dupa meci. Internationalul roman a bilbiit o centrare in careu, a deviat in corner un sut de la un coechiper care se indrepta spre plasa si si-a repus echipa pe un contraatac in urma caruia un adversar a primit cartonas rosu. "Probabil cei de la Atletico stiau de capacitatea lui Contra de portar si l-au respectat", a glumit si antrenorul Laudrup la final. "Finalul meciului a fost o succesiune de risete si lacrimi: Contra s-a rostogolit pentru a evita un gol, sapte minute de prelungire, Getafe cautind dreptatea, dar... Nebunia a decis: Atletico este invingatoarea", relateaza cotidianul "AS".

Cotidianul "Il Giornale" a scris ca "piciorul magic al lui Cristian Chivu a lovit din nou", dupa ce romanul, folosit din nou pe doua posturi, a dat o pasa de gol in partida pe care echipa Internazionale Milano a cistigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata formatiei AC Torino. Antrenorul milanezilor, Roberto Mancini, a declarat la final ca si-a dori sa aiba la echipa trei, patru jucatori precum Chivu, care "se adapteaza repede in postul in care evolueaza". Tot in Italia, agentia Datasport a scris ca mijlocasul Paul Codrea a fost motorul echipei AC Siena si a rulat la turatie maxima, in meciul cistigat cu 3-1, in fata formatiei Genoa. In Franta, Auxerre, cu Niculae integralist si Tamas pe banca de rezerve, a pierdut cu 0-1 in fata celor de la PSG.

Contra si Codrea, doriti la Poli

Marian Iancu a declarat ieri ca incearca sa ii transfere in pauza competitionala din iarna pe Contra si Codrea. Oficialul clubului banatean a explicat ca deocamdata nu poate discuta despre sumele oferite cluburilor Getafe si Siena pentru transferul celor doi fotbalisti, dar a lasat sa se inteleaga ca acestia au clauze de reziliere in contractele lor.

Bild: Secretul lui Marica - o pereche de ghete albastre Cotidianul german "Bild" dezvaluie, in editia sa online de luni, secretul evolutiei foarte bune din ultima perioada a atacantului echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, niste ghete albastre cu care romanul a inscris primul sau gol in Bundesliga. "Marica este cel mai scump transfer din istoria clubului VfB Stuttgart, costind 8,5 milioane de euro. Cu VfL Wolfsburg, Marica a inscris golul de 1-0, aceasta fiind cea de-a treia reusita a romanului in ultimele patru meciuri. Marica demonstreaza ca isi merita banii", scrie Bild. Intrebat care este secretul succesului sau, Marica a raspuns, rinzind: "Superstitia. La Frankfurt am marcat, cu ghetele albastre, primul meu gol in Bundesliga. Acum nu le mai dau jos deloc".

Contra cu manusi de portar


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.