Cateva zone din Romania vor beneficia de bani europeni pentru dezvoltare, prin cadrul programului european INTEREG 4, fonduri provenite din Spania. Camera de Comert din Castellon, impreuna cu Asociatia Oamenilor de Afaceri Romani din Castellon, au de
Cateva zone din Romania vor beneficia de bani europeni pentru dezvoltare, prin cadrul programului european INTEREG 4, fonduri provenite din Spania. Camera de Comert din Castellon, impreuna cu Asociatia Oamenilor de Afaceri Romani din Castellon, au demarat un proiect european ce are ca obiectiv initierea si dezvoltarea relatiilor comerciale si sociale intre provincia Castellon si mai multe zone din Romania: Banat, Crisana, alaturi de judetele Dambovita, Prahova si Constanta.


PLANURI. Acest proiect strategic, in care societatea romaneasca este principalul beneficiar, mai vizeaza schimbul de informatii si dezvolarea relatiilor comerciale si sociale si cu cate o zona din Ungaria, Bulgaria si Slovacia. In acest moment se lucreaza la un portal online pentru schimbul de informatii referitor la tehnologie, comert si diverse activitati socio-profesionale. In Romania, pe plan local se va colabora cu primariile si consiliile judetene. Initiatoarea proiectului este Nela Gomez Villalonga (din cadrul Departamentului de Comert Exterior al Camerei de Comert din Castellon), insa proiectul a fost semnat de catre presedintele Camerei de Comert, Industrie si Navigatie din Castellon, iar din partea romana, de catre Ionel Scrofan (dreapta) - presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Romani din Castellon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.