Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana in functie de accesul firmelor la internet, potrivit datelor de anul trecut ale Biroului european de statistica, Eurostat, citate de Mediafax. La polul opus se afla Finlanda, tara in care doar 1% dintre
Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana in functie de accesul firmelor la internet, potrivit datelor de anul trecut ale Biroului european de statistica, Eurostat, citate de Mediafax. La polul opus se afla Finlanda, tara in care doar 1% dintre companii nu au acces la internet, in timp ce restul de 99% navigheaza pe net. Lucrurile stau foarte bine si in Slovacia (98% dintre companii utilizeaza internetul), Belgia, Danemarca si Austria (97%), dar si Olanda (97%, dupa cum indica cifrele de anul trecut). Numai cinci state europene, alaturi de Romania, au consemnat o pondere mai mica de 90%. Acestea sunt Bulgaria (75%), Letonia si Ungaria (86%), Cipru (88%) si Lituania (89%).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.