Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este blocat pe DN13 (Brasov-Sighisoara), intre localitatile brasovene Saltioara si Moierusi, din cauza producerii unui grav accident de circulatie, in urma
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este blocat pe DN13 (Brasov-Sighisoara), intre localitatile brasovene Saltioara si Moierusi, din cauza producerii unui grav accident de circulatie, in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata, iar alte patru au fost ranite. Evenimentul s-a produs in urma unei depasiri neregulamentare... Doua autoturisme s-au izbit violent din aceasta pricina.
Politia Rutiera le recomanda conducatorilor auto ca pana la finalizarea cercetarilor sa ramana in coloana si sa respecte semnalele politistilor prezenti la fata locului.
Se preconizeaza ca circulatia va reveni la normal in jurul orei 10:00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.