Marian Iancu a trecut repede peste infrangerea suferita de echipa sa in meciul de la Iasi si si-a indreptat toata atentia asupra confruntarii cu CFR Cluj.     AMBITIE. "Am hotarat ca impotriva CFR-ului fiecare fotbalist sa joace pe o pr
Marian Iancu a trecut repede peste infrangerea suferita de echipa sa in meciul de la Iasi si si-a indreptat toata atentia asupra confruntarii cu CFR Cluj.     AMBITIE. "Am hotarat ca impotriva CFR-ului fiecare fotbalist sa joace pe o prima de 25.000 de dolari. Aceasta ar acoperi si primele neachitate pentru victoria cu Steaua si egalul cu Dinamo", a anuntat Iancu. Fundasul australian al gruparii de pe Bega, Jonathan McKain, sub contract cu Poli pana in vara anului urmator, va avea si mai mult de castigat de pe urma unui succes cu CFR Cluj. "Daca McKain va juca bine, ii voi da drumul sa se transfere fara nici o pretentie financiara", a mai spus patronul lui Poli. Viitorul este la fel de important pentru Iancu, iar intarirea echipei este deja printre prioritatile sale: "Daca nu vom reusi sa-l aducem pe Contra in aceasta iarna, vom face o oferta oficiala pentru Badoi". In afara lui Badoi, Poli ii mai doreste pe dinamovistul Pulhac si pe rapidistul Buga, carora le-a facut deja cate o oferta.     Altfel, presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, se multumeste si cu o remiza in partida de la Timisoara: "Noi mergem sa castigam, dar un egal n-ar fi un capat de tara. Vrem sa ne pastram invincibilitatea". Poli Timisoara - CFR Cluj se va juca duminica, de la ora 20:30, in direct la Kanal D.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.