Legea initiata de Dumitru Dragomir impotriva violentei pe stadioane a fost adoptata cu majoritate de voturi de Parlamentul Romaniei, informeaza Amos News. Proiectul de lege presupune amenzi usturatoare pentru cei care incalca legile in buna d

  Legea initiata de Dumitru Dragomir impotriva violentei pe stadioane a fost adoptata cu majoritate de voturi de Parlamentul Romaniei, informeaza Amos News. Proiectul de lege presupune amenzi usturatoare pentru cei care incalca legile in buna desfasurare a evenimentelor sportive chiar daca incidentele se petrec in interiorul arenei sau in afara acesteia.
MASURI. Suporterii care patrund pe suprafata de joc primesc amenzi de pana la 3.000 lei sau sunt obligati sa efectueze ore de munca in folosul comunitatii si li se interzice dreptul de a mai participa la evenimente sportive, organizatorii primesc amenzi de pana la 50.000 lei si risca suspendari de pana la sase luni daca nu isi iau toate masurile de ordine, iar bisnitarii primesc amenzi de pana la 3.000 lei si li se confisca biletele. Proiectul de lege prevede ca evenimentele sportive considerate cu grad ridicat de risc sa aiba loc in prezenta unor reprezentanti ai legii care pot grabi eventuala incarcerare a persoanelor violente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.