Productia romaneasca „4 luni, 3 saptamani si 2 zile“ a primit titlul de cel mai bun film strain, iar Vlad Ivanov a fost desemnat cel mai bun actor in rol secundar de catre Asociatia Criticilor de Film din Los Angeles. Premiile vor fi inm
Productia romaneasca „4 luni, 3 saptamani si 2 zile“ a primit titlul de cel mai bun film strain, iar Vlad Ivanov a fost desemnat cel mai bun actor in rol secundar de catre Asociatia Criticilor de Film din Los Angeles. Premiile vor fi inmanate pe 12 ianuarie, in cadrul unui dineu de gala organizat la Hotel Intercontinental in Century City.

Daca filmul lui Mungiu a fost preferat de critici, nici actorul Vlad Ivanov nu s-a lasat mai prejos. El a impresionat specialistii si a primit, astfel, premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar, pentru rolul sau de medic practicant de avorturi ilegale. Se pare ca „4,3,2“ este foarte popular in randul criticilor din Los Angeles, adaugandu-si in palmares o noua prestigioasa distinctie, dupa premiul Palme d'Or primit la Cannes si cele acordate de Academia Europeana de Film, Marele Premiu FIPRESCI pentru Cel mai bun film al anului, premiul pentru Cel mai bun film la Festivalul de la Stockholm si multe altele. Aceasta editie a premiilor acordate de Asociatia Criticilor de Film din Los Angeles a fost dominata de pr oductia „There Will be Blood“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.