Compania de investitii Blackstone pregateste o contraoferta pentru grupul minier anglo-australian Rio Tinto, in parteneriat cu un consortiu din care face parte, foarte probabil, si fondul de investitii de stat din China, relateaza cotidianul britanic
Compania de investitii Blackstone pregateste o contraoferta pentru grupul minier anglo-australian Rio Tinto, in parteneriat cu un consortiu din care face parte, foarte probabil, si fondul de investitii de stat din China, relateaza cotidianul britanic Daily Telegraph. Blackstone pregateste, impreuna cu mai multi parteneri, o oferta de preluare a grupului Rio Tinto. Surse apropiate situatiei din sectorul bancar au declarat pentru Reuters ca Blackstone, impreuna cu alte banci straine si fonduri de investitii private au desfasurat activitati de lobby la Guvernul chinez in sensul alaturarii acestuia la grupul ofertantilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.