Inspectorul sef adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, comisarul Florentin Vlad, a declarat ca politistul Danut Buie este cercetat penal in doua dosare pentru savarsirea infractiunilor de lovire si amenintare. "Dosarele au fost int
Inspectorul sef adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, comisarul Florentin Vlad, a declarat ca politistul Danut Buie este cercetat penal in doua dosare pentru savarsirea infractiunilor de lovire si amenintare. "Dosarele au fost intocmite in urma plangerilor depuse la Politia municipiului Carei de barmanul de la un motel. In plus, agentul Buie a fost mutat de la Postul de Politie din Moftin la Satu Mare, fiind la dispozitia inspectoratului. Acesta urmeaza sa compara in fata Comisiei de Disciplina", a precizat comisarul Florentin Vlad, citat de Mediafax. Politistul este acuzat ca, saptamana trecuta, imbracat in uniforma, s-a deplasat la motelul Vraja Crasnei, unde a comandat bauturi alcoolice si a inceput sa-i faca avansuri barmanitei si, pentru ca aceasta a refuzat sa intretina raporturi sexuale cu el, ar fi batut-o de fata cu alti clienti. "Am refuzat avansurile si a inceput sa-mi spuna ca sunt tarfa, dupa care s-a ridicat de la masa si m-a urmat in spatele barului, unde a inceput sa ma loveasca in vazul clientilor. Am dat telefon la 112, solicitand sa fie trimis un echipaj deoarece sunt agresata de ajutorul sefului de post din Moftin", a declarat femeia care sustine ca a fost agresata de politist. Aceasta mai sustine ca, inainte de a parasi localul, agentul Buie a amenintat-o ca o va transa, o va baga in pungi si o va trimite la Constanta. Barmanita a depus plangere la Politia municipiului Carei, insa politistul Danut Buie a facut scandal si in urmatoarele doua seri la motel, cerandu-i socoteala femeii de ce l-a reclamat. Politistul sustine ca nu a hartuit-o sexual si nu a lovit-o niciodata pe femeie. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.