Un scotian incearca sa-si revina fizic si psihic dupa ce a petrecut patru zile, fara mancare si fara telefon mobil, inchis intr-o toaleta publica. David Leggat a ramas blocat in toaleta unui club de bowling din Aberdeen, dupa ce usa s-a trantit cu
Un scotian incearca sa-si revina fizic si psihic dupa ce a petrecut patru zile, fara mancare si fara telefon mobil, inchis intr-o toaleta publica. David Leggat a ramas blocat in toaleta unui club de bowling din Aberdeen, dupa ce usa s-a trantit cu putere din cauza vantului, iar clanta de dinafara s-a desprins si a cazut la podea. Potrivit cotidianului local Evening Express, nefericitul scotian, in varsta de 55 de ani, s-a incalzit stand cu picioarele in chiuveta si dand drumul la apa calda. El n-a reusit sa doarma decat trei ore pe noapte, din cauza temperaturii extrem de scazute din baie. Dupa patru zile de chin, Leggat a fost auzit de femeia de serviciu a clubului (slab frecventat in timpul iernii), care se intorsese sa-si recupereze ustensilele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.