De-a lungul timpului, am fost asaltati de pseudoartisti ai Hollywoodului, dar se pare ca anul 2008 ne va aduce cateva figuri noi si promitatoare pe firmament. Actori care au avut aparitii cinematografice notabile, dar si unii care abia acum
„scot capul in lume“.

Shia LaBeouf si-a inceput cariera in show-ul de televiziune pentru copii „Even Stevens“. Cu timpul, el a devenit unul dintre cei mai sexi actori de la Hollywood. LaBeouf, in varsta de 21 de ani acum, a trecut de la salvarea vecinilor in „Disturbia“ la salvarea lumii in „Transformers“, trecand prin „Surf's Up!“, unde a imprumutat vocea personajului Cody Maverick. In 2008, vom afla ce descoperiri arheologice si antropologice va face alaturi de Harrison Ford, in cel mai nou film „Indiana Jones“. Tot in anul care urmeaza, o actrita care va avea un mare impact este si Megan Fox, care a jucat alaturi de LaBoeuf in ambele productii ale seriei „Transformes“. Anul viitor, actrita in varsta de 21 de ani va fi prezenta pe marile ecrane alaturi de comediantul Simon Pegg in productia „How to Lose Friends a nd Alienate People“.

Charlie Cox este cel care ne-a incantat privirile de cinefili, toamna aceasta, in „Stardust“ („Praf de stele“). El si-a facut, astfel, debutul alaturi de Robert De Niro si Michelle Pfeiffer. Pentru anul viitor, britanicul Cox, in varsta de 25 de ani, se va prezenta pe marile ecrane cu productia „Stone of Destiny“, regizata de Charles Martin Smith.

L-am vazut anul acesta in „Across the Universe“, un musical psihedelic in genul anilor '60, insa, pentru Jim Sturgess, anul 2008 va fi unul mult mai reusit.