Jalnici slujbasi ai delatiunii, ascunsi sub masca de cavaleri ai luptei cu coruptia, dau note Romaniei, uitand sa se numere si pe ei in clasamentele procentuale ale coruptiei pe tara. Victor Alistar, cel care da note Romaniei la coruptie, este un fos

Jalnici slujbasi ai delatiunii, ascunsi sub masca de cavaleri ai luptei cu coruptia, dau note Romaniei, uitand sa se numere si pe ei in clasamentele procentuale ale coruptiei pe tara. Victor Alistar, cel care da note Romaniei la coruptie, este un fost slujbas al unor institutii si partide corupte pana la maduva. Fost purtator de cuvant al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici din epoca Cozmanca, a uriaselor abuzuri comise de PSD, si fost sef al Protocolului Primariei Capitalei, din epoca Lis, Victor Alistar a obtinut ilegal o locuinta din fondul locativ al municipalitatii. Om de incredere al primarului Viorel Lis, Alistar a primit o casa de la acesta, desi nu se afla pe un loc eligibil pe lista institutiei si mama sa tocmai primise un apartament cu 3 camere, cu suprafata de 105 mp, tot de la Primaria Municipiului Bucuresti, a dezvaluit publicatia Gazeta de Bucuresti.
Seful Transparency - doctor in coruptie
Gazeta a invocat documente obtinute din arhiva Primariei Capitalei si sustinea ca Victor Alistar, directorul executiv al Transparency International Romania, are un trecut care nu-l recomanda deloc pentru titlul de campion al luptei anticoruptie. Este adaugata si constatarea unei actiuni de control, comandata in vara lui 2000, de primarul general Traian Basescu, care se incheia cu un raport aprobat de edil, acesta constatand ca dobandirea garsonierei s-a facut in mod abuziv. Ulterior datelor aparute in presa, colegii si subordonatii lui Alistar de la organizatia de lupta anticoruptie s-au solidarizat cu acesta, Consiliul Director al TIRomania sustinand fara rezerve activitatea Directorului Executiv Victor Alistar.
Reteaua maligna a imposturii
Alistar si organizatia sa fac parte dintr-o retea de persoane si ONG-uri legate prin tesatura densa a banilor de la Soros, intr-o prima instanta, si alimentate apoi neincetat din conducta fondurilor europene praduite pentru dezvoltarea societatii civile si a mediului asociativ si politic din Romania. Asa-zisa Coalitie pentru un Parlament Curat, Societatea Academica din Romania, GDS, Pro Democratia, FDSC etc. reprezinta organizat ii ale unei retele a imposturii, care isi atribuie roluri de educatori, judecatori sau medici ai societatii romanesti bolnave. Ei dau note, distribuie verdicte si diagnostice, desi chiar membrii de varf ai retelei sunt fie manjiti, fie rosi de boala imposturii maligne, care i-a transformat in mutanti fara leac.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.