"Tarul" Putin se gandeste la o "rotatie de cadre", ca sa-si asigure suprematia in stat pentru atunci cand nu va mai fi presedinte.

Dupa luni de speculatii privind "omul lui Vladimir Putin", care ii va succeda la presedintie dupa alegeril

"Tarul" Putin se gandeste la o "rotatie de cadre", ca sa-si asigure suprematia in stat pentru atunci cand nu va mai fi presedinte.

Dupa luni de speculatii privind "omul lui Vladimir Putin", care ii va succeda la presedintie dupa alegerile din luna martie, ieri, presedintele a rupt tacerea si l-a anuntat candidat la prezidentiale, din partea partidului sau, Rusia Unita, pe actualul prim-vicepremier Dimitri Medvedev. "Tarul" de la Kremlin a oscilat intre Medvedev (42 de ani), avocat de formatie, prietenul oamenilor de afaceri si presedintele Consiliului Director al Gazprom, si un alt prim-vicepremier, Serghei Ivanov, cu reputatie de om hotarat si serios, fost ministru al Apararii.

LOIAL. Putin si-a motivat optiunea prin faptul ca Medvedev este cel care "va fi in stare sa conduca Rusia pe acelasi drum, ce i-a adus rezultate bune in ultimii opt ani", adica exact cum a condus-o el pana acum. In plus, Medvedev este recunoscut ca un "oficial loial lui Putin". 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.