Ministrul muncii, Paul Pacuraru, munceste pe rupte. Munceste sa-i puna o pila lu' fi'su Mihnea, care are si el o gura plina cu trei rånduri de dinti ascutiti, care trebuie sa manånce. Ce face ta'su? Pune måna pe telefon si-l

Ministrul muncii, Paul Pacuraru, munceste pe rupte. Munceste sa-i puna o pila lu' fi'su Mihnea, care are si el o gura plina cu trei rånduri de dinti ascutiti, care trebuie sa manånce. Ce face ta'su? Pune måna pe telefon si-l roaga pe Ilie Morega, starostele liberalilor gorjeni, sa intervina pe långa sefii lignitului oltenesc si termocentralelor Turceni si Rovinari sa-i acorde contracte preferentiale lu' fi'su. Asa s-a trezit Pacuraru ca face obiectul unui dosar penal la DNA, sub suspiciunea de luare de mita. Dosar facut scapat printre ochiurile plasei tot mai largi, pe care le casca protejat de intunericul legii, ministrul justitiei. Ultima data, ministrul a largit plasa pe 4 octombrie a.c., cånd a initiat o ordonanta de urgenta adoptata de guvern si care il viza direct. Ordonanta a desfiintat comisia speciala insarcinata cu avizarea urmaririi penale a membrilor Cabinetului Tariceanu, cinci la numar, inclusiv Pacuraru.

- - -

Iritat in Constitutie, presedintele i-a cerut premierului sa ii remanieze pe ministrii Tudor Chiuariu si Paul Pacuraru. Ce-a facut rechi nul din fruntea muncii? Exact ce face orice creatura cu comportament de cåine de mare, ajuns demnitar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.