Jazzy Tarot, un specatcol dupa cum ii spune chiar numele, este acea imbinare reusita dintre muzica jazz si arta tarotului ...un musical de Mircea Tiberian, pe texte de Saviana Stanescu, in regia semnata de Luminta Anton. Un spectacol cu si mai ales p
Jazzy Tarot, un specatcol dupa cum ii spune chiar numele, este acea imbinare reusita dintre muzica jazz si arta tarotului ...un musical de Mircea Tiberian, pe texte de Saviana Stanescu, in regia semnata de Luminta Anton. Un spectacol cu si mai ales pentru tineri, cu si despre viata. Distributie aleasa: Mona Ciuta, Cristian Avram, Irina Sarbu, Raluca Stoica, Alexandru Unguru, Filip Ristovski, Adina Stan, Sanziana Tarta, Horatiu Iliescu, formata din noua artisti tineri si foarte talentati atat ca joc scenic cat si ca muzicieni. Mai avem nevoie si... de astfel de artisti, nu-i asa?
Deschiderea "show-ului" a inceput ca o repetitie a unei trupe de teatru, in care fiecare are de jucat un rol pe care vrea sa-l spuna. Asa cum se intampla si in viata si in teatru, rolul trebuie spus la momentul potrivit pentru ca fiecare isi asuma deopotriva scena si cortina trasa !


CA IN VIATA. Fie ca este vorba de un moment de balet, de un fragment de muzica, de un monolog ori de dans povestile imaginate ale cartilor de tarot pe ritmuri de jazz, se dezvaluie rand pe rand ca intr-un joc al vietii. Am descoperit in acest spectacol momente ce reflecta atat dragostea cat si ura, frumusetea si invidia, trecutul amestecat cu viitorul, melancolia si veselia. Simbolul femeii "leu" si al unei iubite geloase, viata unor tineri motociclisti "suparati pe viata", o iubire imposibila si probabil multe alte carti de tarot pe care nu le poti intoarce decat intr-o viata universala. Pe acorduri de pian (Mircea Tiberian) impreuna cu ritmuri de flaut si saxofon (Liviu Butoi) s-a simtit un aer de nou si proaspat in sala plina de confetii misterioase!
Gazda acestui spectacol, al lucrurilor spuse si nespuse, a fost Teatrul Metropolis, locul unde imaginatia si energia artistilor aduc speranta unui nou val de creatie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.