Recomandarile se refera
Recomandarile se refera la firmele care proceseaza cartofi, cereale si cafea. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca trecerea cartofilor printr-un proces de blansare (oparire) reduce aparitia acrilamidei cu 50%. De asemenea, cercetatorii au aratat ca, daca s-ar folosi alte metode de prajire a cartofilor, consumatorii nu ar mai fi supusi riscului de aparitie a cancerului. De asemenea, au studiat si noi metode pentru micsorarea cantitatii de acrilamide din paine, aratand ca acidul aspartic este cel care poate fi folosit in acest caz.
Sfatul lor a fost ca intreaga atentie a producatorilor sa se concentreze pe compozitia premixurilor utilizate. Studiul mai arata si faptul ca este important si modul in care fermenteaza drojdia. Cercetatorii recomanda, de asemenea, adaugarea de glicina.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro