Dominique Strauss-Kahn, noul director general al Fondului Monetar International (FMI), intentioneaza sa renunte la aproape 15% din forta de munca a institutiei, pentru a stabiliza situatia financiara a acesteia, potrivit unui articol publicat de Wall
Dominique Strauss-Kahn, noul director general al Fondului Monetar International (FMI), intentioneaza sa renunte la aproape 15% din forta de munca a institutiei, pentru a stabiliza situatia financiara a acesteia, potrivit unui articol publicat de Wall Street Journal si preluat de Reuters. Astfel, Strauss-Kahn a declarat, intr-un interviu acordat WSJ, ca intentioneaza sa desfiinteze 300-400 de locuri de munca, in conditiile in care numarul total de angajati depaseste in prezent 2.600 de persoane. Institutia s-ar putea confrunta cu un deficit de 274,5 de milioane de euro pe an pana in 2010 in cazul in care cererea de credite, in scadere, nu se va revigora, si apreciaza ca programul de reducere a fortei de munca ar putea diminua acest deficit cu aproape un sfert.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.