Calificarea nationalei antrenate de Victor Piturca la turneul final a Campionatului European din 2008 a nascut o emulatie in randul fotbalistilor romani. Multi jucatori din Liga 1 se intrec in declaratii care mai de care mai optimiste, sperand sa aj
Calificarea nationalei antrenate de Victor Piturca la turneul final a Campionatului European din 2008 a nascut o emulatie in randul fotbalistilor romani. Multi jucatori din Liga 1 se intrec in declaratii care mai de care mai optimiste, sperand sa ajunga la cea mai importanta competitie europeana inter-tari, chiar daca nici macar nu au prins lotul in preliminariile recent incheiate. Cele mai mari sanse sa se alature lui Mutu si Chivu le au sase fotbalisti.

CIPRIAN TATARUSANU (foto, 21 de ani). A facut miracole in poarta nationalei de tineret in amicalul cu Anglia, terminat la egalitate, 1-1. Actualul goalkeeper al Gloriei Bistrita este considerat urmasul lui Lobont. Steaua, Dinamo, Rapid, Dinamo Kiev, Steaua Rosie Belgrad si Blackburn se lupta pentru semnatura lui.
STEFAN MARDARE (19 ani). Ratarea transferului la Steaua a fost, pana la urma, un lucru bun pentru fundasul lui FC Vaslui. In ciuda varstei fragede, Mardare da dovada de maturitate in joc. Atuul sau este plasamentul.

GABRIEL TORJE (18 ani).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.