Derby-ul etapei a XI-a din Divizia A de baschet masculin, dintre "U" Mobitelco Cluj si Dinamo, a fost marcat de mai multe incidente, punctul culminant fiind atins in ultimul minut de joc, cu LeVar Seals in rolul principal. Faultat de Claudiu Fometesc
Derby-ul etapei a XI-a din Divizia A de baschet masculin, dintre "U" Mobitelco Cluj si Dinamo, a fost marcat de mai multe incidente, punctul culminant fiind atins in ultimul minut de joc, cu LeVar Seals in rolul principal. Faultat de Claudiu Fometescu, baschetbalistul american s-a repezit sa riposteze, dar, spre uluirea generala, in momentul in care a ajuns in fata adversarului l-a sarutat pe gura!
Scarbit si iritat de gest, Fometescu a cerut socoteala arbitrilor pe un ton neortodox, ambii protagonisti ai fazei care va intra cu siguranta in istoria baschetului autohton fiind sanctionati cu fault tehnic. Din pacate, in afara duritatilor din timpul partidei castigate de clujeni, cu 98-89, au mai fost inregistrate o altercatie verbala intre spectatori si arbitrul Laurentiu Grigoras, dar si scandari lipsite de bun simt, fanii locali sicanandu-l pe sarbul Markovic cu sloganul "Free Kosovo!". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.