Intrebat daca va renunta la casa in care sta cu chirie, seful PSD a negat, spunand ca nu are unde sa se duca. "Eu am facut un lucru care, poate ca am gresit... Cand ne-am intors din America, n-am avut nici un fel de locuinta in Romania. Am avut un ap
Intrebat daca va renunta la casa in care sta cu chirie, seful PSD a negat, spunand ca nu are unde sa se duca. "Eu am facut un lucru care, poate ca am gresit... Cand ne-am intors din America, n-am avut nici un fel de locuinta in Romania. Am avut un apartament impreuna cu sotia, un apartament mic, inainte sa se nasca copiii, pe care l-am instrainat la intoarcere, pentru ca nu mai incapeam in el cu doi copii si cu toate angaralele, cand am venit din Statele Unite. Poate ca am gresit ca nu mi-am facut atunci un credit si sa-mi cumpar o casa", s-a confesat Geoana. Pesedistul a precizat ca, daca va putea sa isi achizitioneze locuinta RAAPPS in care sta, la un pret accesibil, atunci o va face. "In acest moment sunt interesat sa cumpar o casa, ca sa las copiilor mei o casa, dupa ce dam coltul", si-a expus Geoana planurile de viitor. "Ne facem un credit la banca, ne mutam in casa noastra si uitam de acest subiect", a promis el. Intrebat daca va renunta totusi la chirie la sfarsitul anului, liderul PSD a raspuns: "Pai cum sa renunt? Unde sa ma duc?". (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.