Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute, cea mai mare parcare supraterana din Romania. Constructia, care este amplasata in zona Piata Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, beneficiaza de 425 de locuri pentru
Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute, cea mai mare parcare supraterana din Romania. Constructia, care este amplasata in zona Piata Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, beneficiaza de 425 de locuri pentru parcare. Imobilul are sapte etaje, primele doua dintre acestea fiind destinate unor galerii comerciale, iar restul fiind pentru parcari de autovehicule. Cu prilejul acestui eveniment, Emil Boc a tinut sa mentioneze ca jumatate dintre locuri vor putea fi inchiriate, de catre proprietarii de autovehicule, prin plata unui abonament. Constructia a necesitat fonduri in valoare totala de 17 milioane de euro, suma asigurata de compania Ardeal Construct. Compania are un capital social de 350 de mii de lei detinut integral de o persoana fizica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.