Indragita interpreta de muzica usoara Marina Voica a sarbatorit ieri 45 de ani de cariera artistica prin lansarea unui dublu CD, "A fost odata ca niciodata..."  - sub egida Casei de discuri Electrecord. "Nu cred ca am trait cum tre
 Indragita interpreta de muzica usoara Marina Voica a sarbatorit ieri 45 de ani de cariera artistica prin lansarea unui dublu CD, "A fost odata ca niciodata..."  - sub egida Casei de discuri Electrecord. "Nu cred ca am trait cum trebuie, dar am trait cum am vrut", a declarat artista. Pe numele de domnisoara Marinka Nicolskaia, Marina Voica s-a nascut in oraselul vanovo din fosta URSS. S-a lansat in Romania in 1960, intr-un duet interpretat la TVR impreuna cu Margareta Paslaru. De atunci a devenit foarte cunoscuta, ajungand una dintre cele mai iubite cantarete de muzica usoara. Pentru cei 45 de ani de activitate artistica si pentru noul sau album, Jurnalul National o declara pe Marina Voica "Omul zilei".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.