New Yorker a deschis sambata primele doua magazine din Romania, respectiv in Sibiu si in Cluj, urmand ca pana la sfarsitul anului sa mai inaugureze o unitate la Targu Mures, au declarat reprezentantii retailerului german, citati de NewsIn.
Magaz
New Yorker a deschis sambata primele doua magazine din Romania, respectiv in Sibiu si in Cluj, urmand ca pana la sfarsitul anului sa mai inaugureze o unitate la Targu Mures, au declarat reprezentantii retailerului german, citati de NewsIn.
Magazinul din Sibiu se desfasoara pe o suprafata de 750 de metri patrati si este situat in cadrul European Retail Park, iar cel din Cluj se intinde pe o suprafata de 1.250 metri patrati si se afla in cadrul centrului comercial Polus Center. Contactati telefonic de NewsIn, reprezentantii lantului de retail nu au facut publice investitiile in cele doua magazine.
"Suntem bucurosi ca am reusit sa inauguram primele doua magazine New Yorker din Romania, respectiv in Sibiu si Cluj, si speram sa fie un cadou mult asteptat acum, in prag de Craciun. Am ales sa deschidem magazine si in Romania pentru ca reprezinta o piata foarte importanta pentru New Yorker, avand in vedere explozia de centre comerciale si mall-uri din ultimii doi ani. Aceste zone comerciale, precum European Retail Park din Sibiu, sunt locatii perfecte pentru noi, pentru ca fac parte din categoria premium si se potrivesc conceptului nostru", a declarat Mihai Şindrilaru, directorul New Yorker pentru Romania.
Potrivit acestuia, pana la sfarsitul acestui an, New Yorker va detine trei magazine in Romania, urmatorul fiind cel din Targu Mures, care se va deschide pe 15 decembrie. In 2008, New Yorker isi propune sa se extinda si in alte orase din Romania, prin deschiderea altor cinci magazine. "Ca in toate tarile in care este prezent, New Yorker isi propune si in Romania sa fie brandul care da tonul trendului pentru tineri, aducand un nou concept si o noua orientare in stilul vestimentar", a adaugat directorul New Yorker pentru Romania.
New Yorker este un lant de magazine din Germania, pozitionat ca unul dintre liderii de piata in Europa in ceea ce priveste moda pentru tineri. Primul magazin New Yorker si-a deschis portile in anul 1971 in Flensburg - Germania, iar de atunci 578 de magazine au impanzit Europa. New Yorker detine astazi magazine in peste 21 de tari, cum ar fi Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elvetia, Ungaria, Suedia, Letonia, Croatia, Danemarca, Polonia, Rusia, Spania, Slovenia, Franta, Arabia Saudita etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.