Predrag Mijatovic, directorul sportiv al lui Real Madrid, a primit amenintari din partea aripii dure a suporterilor madrileni dupa ce s-a declarat pro-Mutu.

Real Madrid este in cautarea unui atacant cu nume. Campioana Spaniei a renuntat l
Predrag Mijatovic, directorul sportiv al lui Real Madrid, a primit amenintari din partea aripii dure a suporterilor madrileni dupa ce s-a declarat pro-Mutu.

Real Madrid este in cautarea unui atacant cu nume. Campioana Spaniei a renuntat la achizitionarea brazilianului Kaka de la AC Milan din cauza pretului mare cerut de italieni. „Incercam sa il aducem pe Adrian Mutu, de la Fiorentina”, au anuntat oficialii madrileni. Anuntul nu a fost deloc pe placul suporterilor lui Real, care au trimis pe site-urile sportive iberice mai multe mesaje impotriva romanului. „La Real nu au ce cauta drogatii. Trebuie doar sa va uitati la Mutu ca sa va dati seama ca inca nu a scapat de problema de la Chelsea. In curand se vor prinde si italienii de acest lucru”, a scris „pepe”. Conducatorii clubului din capitala Spaniei nu au tinut cont de parerea suporterilor si Predrag Mijatovic, directorul sportiv, a anuntat ca aducerea lui Mutu ramane printre prioritatile sale. Vucinic si Mancini sunt vizati de asemenea. „Sunt cu totii jucatori cu calitati deosebite, de altfel pentru a evolua in Serie A nu poti fi un fotbalist oarecare, iar intentia noastra este de a-i aduce la Real, desi stim ca nu va fi deloc usor“, a spus Mijatovic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.