Daca ar fi sa parafrazam o melodie de pe la noi, "Mosule, ce tanar esti", am putea spune fara nici o problema "Mosule, ce motocicleta ai!". Si asta pentru ca la inceputul acestei luni nu mai putin de 500 de Mosi Craciun au defilat calare pe motocicle
Daca ar fi sa parafrazam o melodie de pe la noi, "Mosule, ce tanar esti", am putea spune fara nici o problema "Mosule, ce motocicleta ai!". Si asta pentru ca la inceputul acestei luni nu mai putin de 500 de Mosi Craciun au defilat calare pe motociclete din Gdynia pana in Gdansk (in Polonia).   Afirmatie - Jack Nicholson are 9.000 de copii Legendarul actor american Jack Nicholson a declarat ca s-ar putea sa fie tatal a 9.000 de copii, relateaza site-ul Ananova. Protagonistul din Cartita a precizat ca, in mod oficial, are patru copii cu trei femei, dar ca este foarte posibil ca numarul acestora sa fie mult mai mare. "Din cate stiu eu, ar putea fi vreo 9.000. Am dus o viata libera", a glumit Nicholson. Actorul, acum in varsta de 70 de ani, a adaugat ca, totusi, in ultimul timp s-a mai calmat: "In prezent, nu prea te mai poti destrabala ca in trecut, dar sunt cat se poate de salbatic".   Relaxare - Baie cu puma in piscina Pentru Marlene Todd, din Dakota de Sud (SUA), o baie relaxanta in piscina s-a transformat intr-un adevarat cosmar. "Simteam nevoia unei bai fierbinti. Numai ca distractia mi-a fost intrerupta de un soi de marait. M-am speriat si am sarit din piscina. Nu mi-am dat seama ce e la inceput. Ba chiar am crezut ca ar putea fi pisica noastra. Apoi l-am vazut. Un animal mare, inchis la culoare si foarte paros, la cativa centimetri de mine. Acum stiu ce simte pestisorul auriu cand ii da mata tarcoale", a declarat femeia. Conform padurarilor, animalul era o puma care, probabil, urmarea un cerb. Numai ca a fost atras de apa fierbinte din piscina femeii. Din fericire, felina nu a atacat pe nimeni si s-a intors linistita in padure.   Germania - Siguranta unei banci, la gunoi... Un hair-stylist din Berlin a vrut sa arunce constiincios gunoiul, cand a gasit in pubela sa o punga cu niste schite. Curios, le-a luat, le-a studiat si nu mica i-a fost mirarea cand a descoperit ca documentele nu erau altceva decat planuri detaliate ale sistemului de securitate al unei banci. Respectiva filiala a institutiei se redeschisese in vestul capitalei germane cu numai patru saptamani in urma, dupa o renovare ce "inghitise" nu mai putin de 150 de milioane de euro, informeaza Bild.   Descoperire - Prezervativ gasit intr-un sandvis Un american a decis sa dea in judecata Burger King dupa ce a gasit un prezervativ in interiorul unui sandvis cumparat de la restaurantul fast-food, relateaza Associated Press. Van Miguel Hartless (24 de ani) a precizat ca a cumparat o tartina Southwestern Whopper de la un Burger King din localitatea Rutland si ca a facut descoperirea acasa, cand a inceput sa o manance. "La a treia muscatura am simtit un gust ciudat. Ceva acru si putin amarui. Am muscat mai tare si apoi am simtit cauciucul intre dinti. Jumatate din prezervativ se afla in gura mea, atarnand afara. Mi s-a facut greata imediat, moment in care am vomitat", a povestit tanarul.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.