Mult asteptata gala de la Las Vegas, in care si-au incrucisat manusile cei mai valorosi pugilisti ai categoriei supermijlocie, Floyd Mayweather si Ricky Hatton, s-a incheiat inainte de gongul final, campionulul WBC reusind sa-si trimita adversarul la
Mult asteptata gala de la Las Vegas, in care si-au incrucisat manusile cei mai valorosi pugilisti ai categoriei supermijlocie, Floyd Mayweather si Ricky Hatton, s-a incheiat inainte de gongul final, campionulul WBC reusind sa-si trimita adversarul la podea in runda a zecea.
De altfel, pugilistul american, care si-a trecut in palmares a 25-a victorie prin KO, a dominat cu autoritate intreaga disputa si si-a pastrat centura cu diamante in urma unei directe de stanga plasate in barbia rivalului, urmata de o serie de lovituri naucitoare, care l-au trimis definitiv la podea pe Hatton la jumatatea rundei a zecea.
"Nici n-a vazut lovitura. Voiam sa le arat suporterilor mei ca pot lovi puternic", a declarat triumfator Mayweather, adaugand fair-play, insa, ca Hatton "este, fara indoiala cel mai puternic adversar pe care l-am intalnit". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.