Organizatorii Luxury Show 2007 sustin ca, dupa primele doua zile ale evenimentului, valoarea tranzactiilor se ridica deja la cateva milioane de euro, potrivit unui comunicat. "Luxury Show 2007 este, dupa toate aparentele, cel mai reusit targ organiza
Organizatorii Luxury Show 2007 sustin ca, dupa primele doua zile ale evenimentului, valoarea tranzactiilor se ridica deja la cateva milioane de euro, potrivit unui comunicat. "Luxury Show 2007 este, dupa toate aparentele, cel mai reusit targ organizat vreodata in Romania, din punctul de vedere al performantelor de marketing si vanzari. Dupa primele doua zile in care portile Luxury Show au fost deschise doritorilor, valoarea tranzactiilor se ridica deja la cateva milioane de euro", au anuntat reprezentantii targului prin agentie de PR a Luxury Show, Intelligent Media Solutions. Compania Express Leasing a vandut un automobil Mercedes CL FAB Design, cu piele de crocodil pe banchete si pulbere de aur in vopsea, tranzactie ce s-a ridicat la 280.000 euro, cu taxe incluse, iar Bentley/Lamborghini, unul dintre cele mai scumpe automobile expuse in Luxury Show 2007, Bentley Azure, a fost de asemenea vandut. Clientul, potrivit organizatorilor, este o persoana de nationalitate romana si va aduce in cursul zilei de 9 decembrie avansul pentru aceasta masina. Totodata, pentru Lamborghini exista un cumparator ferm, dar tranzactia nu a fost inca incheiata. In ceea ce priveste ambarcatiunile, Princess 42 - cel mai scump yacht din Luxury Show 2007 - a fost vandut la un pret de circa un milion de euro, cu taxe incluse. Cu o zi inainte, pe 7 decembrie, organizatorii au anuntat ca la cea mai mare cautare au fost ambarcatiunile. Azimut 43 S are deja doi potentiali cumparatori, pretul fiind de 860.000 de euro, cu taxe incluse, iar pentru Azimut 39 s-a facut comanda, ambarcatiunea urmand sa fie livrata clientului la primavara. Dom Automobile a anuntat ca are client pentru 2008 Mercedes 550 4MATIC L la un pret de 120.000 de euro, cu taxe incluse, iar Premium Auto Motors a avut succes cu Range Rover Sport Arden Stronger, tranzactia fiind la un pret de 118.000 de euro. Beta Puls a vandut trei produse din gama Artesian Spa Platinum, pretul pentru fiecare produs fiind de 25.000 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.