Delegatia Stelei pentru meciul cu Arsenal Londra, din grupele Ligii Campionilor, va decola marti, la ora 10:00, de pe aeroportul Henri Coanda, si va ajunge in capitala Angliei trei ore mai tarziu, informeaza site-ul oficial al clubului din Ghencea. R
Delegatia Stelei pentru meciul cu Arsenal Londra, din grupele Ligii Campionilor, va decola marti, la ora 10:00, de pe aeroportul Henri Coanda, si va ajunge in capitala Angliei trei ore mai tarziu, informeaza site-ul oficial al clubului din Ghencea. Rusul Iuri Baskakov va arbitra meciul Arsenal-Steaua din Grupa H. PROGRAM. Stelistii se vor caza la hotelul Marriott Regent Park, iar de la ora 20:30 (ora Romaniei), antrenorul Marius Lacatus si alti doi jucatori vor sustine o conferinta de presa la stadionul Emirates. La ora 21:00, Steaua va efectua antrenamentul oficial, care va fi deschis presei in primele 15 minute. Miercuri, imediat dupa jocul cu Arsenal, ros-albastrii se vor imbarca de pe aeroportul Luton, urmand sa revina in tara, tot pe aeroportul Henri Coanda, la ora 4:30. Partida Arsenal Londra-Steaua Bucuresti, din cadrul grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, si va fi transmisa de Pro TV. Tot in grupa H este programat si meciul Slavia Praga - FC Sevilla, arbitrat de ungurul Viktor Kassai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.