Barbatii germani sunt cei mai nesatisfacatori amanti din lume, conform unui nou sondaj la care au luat parte 10.000 de turiste din diverse colturi ale globului. In capul preferintelor se afla masculii italienii, informeza website-ul WAYN.ROMPRES. <
Barbatii germani sunt cei mai nesatisfacatori amanti din lume, conform unui nou sondaj la care au luat parte 10.000 de turiste din diverse colturi ale globului. In capul preferintelor se afla masculii italienii, informeza website-ul WAYN.ROMPRES.
PREFERINTE. Potrivit participantelor la sondaj, germanii sunt extrem de egoisti in pat, in timp ce suedezii - clasati pe cel de-al doilea loc - sunt mult prea rapizi. Pe locul trei se afla olandezii, considerati mult prea duri, urmati de americani (prea dominanti), de galezi (prea sentimentali) si de scotieni (prea galagiosi). Britanicii s-au situat pe pozitia a 10-a, pentru ca sunt prea grasi, in timp ce turcii sunt caracterizati ca fiind prea asudati, grecii - urat mirositori, iar rusii prea parosi. Italienii au fost votati drept cei mai buni amanti din lume, fiind urmati de francezi, irlandezi, sud-africani, australieni, spanioli, danezi, neo-zeelandezi, brazilieni si canadieni. La sondaj au participat femei din 50 de tari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.