Statutul si programul politic se vor baza intr-o proportie covarsitoare pe cele ale democratilor, la ele fiind aduse doar anumite amendamente ale liberal-democratilor. Surse din cadrul celor doua partide, citate de Mediafax, au spus ca PDL se pregat
Statutul si programul politic se vor baza intr-o proportie covarsitoare pe cele ale democratilor, la ele fiind aduse doar anumite amendamente ale liberal-democratilor. Surse din cadrul celor doua partide, citate de Mediafax, au spus ca PDL se pregateste sa intre din luna martie in campanie electorala, dupa ce adversarii politici vor cere ca democratii sa piarda functiile din Parlament. Victimizarea va fi folosita de PDL in scop electoral, ei prognozand ca aceasta ii va ajuta la prima batalie electorala - alegerile locale. "Vom obtine 60% din voturile de la locale, iar ei vor fi umiliti", au precizat sursele citate. O problema aparte a viitorului partid o va constitui sigla si imnul partidului. Daca, in privinta siglei, democratii sunt destul de rezervati in a renunta la denumirea de PD, in privinta imnului lucrurile sunt clare. El ramane cel al PD, "Verde inrourat" compus de Mircea Rusu. Cantautorul este insa primar PNL in comuna maramureseana Band si a spus ca va ceda drepturile asupra cantecului pentru o suma mare de bani. El a tinut insa sa precizeze ca pentru PNL "va compune un imn mult mai tare". (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.