In iarna, selectie de toamna la Steaua: "Oile mai batrane le tai, schioapele le vand si cumpar miorite,..."
Gigi Becali a declarat ca se va implica la echipa si va alcatui formula de start, daca la meciul cu Farul Constanta "iese circ", asa cum
In iarna, selectie de toamna la Steaua: "Oile mai batrane le tai, schioapele le vand si cumpar miorite,..."
Gigi Becali a declarat ca se va implica la echipa si va alcatui formula de start, daca la meciul cu Farul Constanta "iese circ", asa cum a fost la Piatra Neamt, unde formatia pregatita de Marius Lacatus a fost, in opinia sa, "bataie de joc".

"De cand a plecat Hagi am zis ca nu ma mai bag la echipa. A venit Pedrazzini, am zis ca nu ma intereseaza. S-a tot spus ca nu e bine sa se bage patronul. M-am luat dupa analisti. Am zis fac ca poate sunt eu nebun, daca toata lumea zice asa. Am lasat, a facut Pedrazzini, apoi l-am bagat pe Lacatus, emblema, simbol. Nu m-a interesat nici cu ce echipa joaca. Nu stiu daca era altfel, dar am incercat si asa. Pana cand sa mai las lucrurile la intamplare? Astept sa vad si meciul cu Farul, sa vedem daca se va intampla ca la Piatra Neamt. N-am vazut niciodata Steaua bagata in corzi ca acum, bataie de joc. Mai bine mancam bataie decat sa fim bataie de joc. Toata repriza a doua Ceahlaul a facut circ cu noi, parca eram magarus. Nu stiu cine e de vina. Pai mai stau eu asa? Daca iese circ si cu Farul atunci stai asa ca fac eu echipa", a spus Becali.

Oficialul stelist a afirmat ca nu-l va da afara pe Lacatus, dar se va dispensa de serviciile a sase, sapte jucatori. "Nu-l dau afara pe Lacatus, dar ii voi spune «Marius, ce sa fac tata? Ati facut ce ati vrut voi, nu pot sa mai las lucrurile asa, sa mai fie circ». Am transpirat de emotie cu Piatra Neamt, trebuia sa fie 3-1 pentru ei. Nu e grava situatia pentru ca ne-a mai ajutat Dumnezeu, bara cu Bistrita, noroc la Piatra Neamt. Imediat fac selectie, cum faceam toamna: oile mai batrane le tai, schioapele le vand si cumpar miorite, care au forta, dau lapte. O sa dau afara sase, sapte oi batrane si o sa cumpar sase, sapte carlani. Asta o sa fac. Am manager, am antrenor care sa se ocupe de asta. Bai, Marius esti antrenor? Adu jucatori, fa echipa. Nu las eu Steaua asa de izbeliste. Cand lasi turma, la intoarcere gasesti numai schioape si sterpe", a precizat Becali. Sa se duca sa se imprumute la banca!"Nici prime, nici salarii, niciun ban de sarbatori! Au inceput sa se imprumute la banci, cer hartii de la club ca sa se imprumute la banci. Inainte veneau la mine, le dadeam 100.000, 200.000, cat aveau nevoie, «ca sunt tatal vostru, am grija de familia mea». Dar cand il faceti de ras pe tatal vostru, cand Piatra Neamt se joaca cu voi, la misto, ii convine lui tata? Niciun ban, tata, duceti-va la banca!", a spus el.

Becali a precizat ca meciul cu Arsenal de miercuri, din ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor, nu este un simplu joc de palmares. "Mai ramane si o ocazie de a vedea valoarea echipei, de a vinde doi jucatori, Dica si Goian, un meci in urma caruia putem lua 600.000 de euro de la UEFA, care sunt bani, chiar daca sunt eu bogat. E un meci de onoare, sunt mai multe lucruri, nu e chiar asa un meci de doi lei", a spus oficialul stelist, adaugand ca va merge la Londra in ziua meciului.

Intrebat daca nu se teme ca Steaua sa nu aiba aceeasi soarta cu Slavia Praga, care a fost invinsa de "tunari" cu scorul de 7-0, Gigi Becali a raspuns: "Nu suntem Slavia, nu e chiar asa, cand se mobilizeaza, Steaua e Steaua".
 Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.