Sorin Iliesiu, vicepresedinte Alianta Civica: "Nu vom scapa de marea coruptie, nu vom reforma clasa politica si Justitia decat dupa ce vom cunoaste adevarul despre masacrul din decembrie 1989, care a deturnat revolutia anticomunista, si despre fratri
Sorin Iliesiu, vicepresedinte Alianta Civica: "Nu vom scapa de marea coruptie, nu vom reforma clasa politica si Justitia decat dupa ce vom cunoaste adevarul despre masacrul din decembrie 1989, care a deturnat revolutia anticomunista, si despre fratricidul din iunie 1990 comis impotriva societatii civile, a partidelor istorice si a presei independente. Cunoasterea acestui adevar este unica sansa a Romaniei. Societatea romaneasca de astazi, inclusiv viitorul vot uninominal, trebuie sa poata distinge intre criminali si oameni cinstiti. Stimata Doamna Procuror General, va cerem sa actionati ferm pentru ca Romania sa aiba cat mai curand posibil sansa adevarului".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.