Folosirea cremelor pe baza de cofeina contribuie la eliminarea celulitei, arata un studiu efectuat in Brazilia si publicat in Journal of Cosmetic Dermatology. La studiu au participat 100 de femei. Acestea au folosit de doua ori pe zi crema cu o conce
Folosirea cremelor pe baza de cofeina contribuie la eliminarea celulitei, arata un studiu efectuat in Brazilia si publicat in Journal of Cosmetic Dermatology. La studiu au participat 100 de femei. Acestea au folosit de doua ori pe zi crema cu o concentratie de 7% cofeina. La 80% dintre femei s-a observat o reducere a stratului adipos dupa 30 de zile. "Cofeina patrunde in piele, stimuland circulatia sangvina si arderea grasimilor. Pentru ca rezultatele sa fie dintre cele mai bune, crema cu cofeina trebuie folosita tot timpul si trebuie asociata neaparat cu exercitiile fizice", arata coordonatorul studiului, dr Omar Lupi, de la Universitatea Federala din Rio de Janeiro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.