ARSENAL - STEAUA - Victoria de la Piatra-Neamt nu a adus linistea
Steaua disputa maine seara ultima partida in acest sezon dezamagitor de Liga Campionilor. In ciuda succesului de la Piatra-Neamt, patronul Gigi Becali s-a dezlantuit, iar
ARSENAL - STEAUA - Victoria de la Piatra-Neamt nu a adus linistea
Steaua disputa maine seara ultima partida in acest sezon dezamagitor de Liga Campionilor. In ciuda succesului de la Piatra-Neamt, patronul Gigi Becali s-a dezlantuit, iar atmosfera pare una tensionata.   Delegatia Stelei va pleca spre Londra in aceasta dimineata, de la ora 10:00, si va ateriza pe Aeroportul Lutton in jurul orei 15:00 (ora Romaniei). Ros-albastrii se vor caza la Hotelul Marriott Regents Park, unul dintre cele mai luxoase din Marea Britaniei. Conferinta de presa oficiala a Stelei va avea loc in aceasta seara, de la ora 20:30, pe Emirates Stadium, acolo unde echipa din Ghencea va sustine, o jumatate de ora mai tarziu, antrenamentul oficial.   AMENINTARI. Nemultumit de prestatia echipei impotriva Ceahlaului, in partida castigata duminica seara cu 1-0, finantatorul ros-albastrilor a lovit din nou in jucatori. "Nici prime, nici salarii, nici un ban de sarbatori! Au inceput sa se imprumute la banci, cer hartii de la club ca sa se imprumute la banci. Inainte veneau la mine, le dadeam 100.000, 200.000, cat aveau nevoie, «ca sunt tatal vostru, am grija de familia mea». Dar cand il faceti de ras pe tatal vostru, cand Piatra-Neamt se joaca cu voi, la misto, ii convine lui tata? Nici un ban, tata, duceti-va la banca!" Despre jocul de la Londra, Becali a spus: "Este un meci foarte important, in care putem verifica valoarea echipei. Mai mult, am putea vinde doi jucatori, ma refer la Dica si la Goian. Un joc la sfarsitul caruia putem lua 600.000 de euro, care nu sunt chiar asa putini bani. Nu mi-e teama ca am putea pierde cu 0-7, ca Slavia Praga, pentru ca Steaua, cand se mobilizeaza, e Steaua. Nu sunt dezamagit de parcursul din acest an din Liga Campionilor. Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem si aici, iar altii doar se uita la televizor". mihai.igirosanu@jurnalul.ro   Arbitreaza Iuri Baskakov UEFA a anuntat ieri ca meciul Arsenal - Steaua, programat maine seara, de la ora 21:45, in grupa H a Ligii Campionilor, va fi condus la centru de arbitrul rus Iuri Baskakov. Clubul londonez a comunicat ca a comercializat aproape toate cele 60.000 de bilete puse in vanzare pentru meciul cu Steaua, astfel ca, la ora acestuia, tribunele lui Emirates Stadium vor fi arhipline. Tichetele ramase, putine la numar, sunt disponibile doar pentru membrii cotizanti ai clubului, din asa numitele categorii "Silver & Red members".   Prima sageata spre Lacatus Gigi Becali si-a exprimat ieri si primele avertismente si amenintari in directia antrenorului Marius Lacatus. "De cand a plecat Hagi am zis ca nu ma mai bag la echipa. A venit Pedrazzini, am zis ca nu ma intereseaza. S-a tot spus ca nu e bine sa se bage patronul. M-am luat dupa analisti. Am zis ca poate sunt eu nebun, daca toata lumea zice asa. Am lasat, a facut Pedrazzini, apoi l-am bagat pe Lacatus, emblema, simbol. Nu m-a interesat nici cu ce echipa joaca. Nu stiu daca era altfel, dar am incercat si asa. Pana cand sa mai las lucrurile la intamplare?", a rabufnit patronul Stelei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.