Am facut un top al celor mai memorabile “perle” emise de vedete in 2007, in ziarul nostru, iar Prigoana si Bahmuteanu s-au clasat pe primul loc. Incepånd cu declaratii pe fondul scandalurilor lor si continuånd cu marturisiri
Am facut un top al celor mai memorabile “perle” emise de vedete in 2007, in ziarul nostru, iar Prigoana si Bahmuteanu s-au clasat pe primul loc. Incepånd cu declaratii pe fondul scandalurilor lor si continuånd cu marturisiri sincere legate de diverse aspecte ale vietii lor intime, Bahmu si Prigoana pot fi catalogati drept “cascadorii råsului”, asa cum s-au si autodeclarat, de altfel. Concurenta vine insa tare din spate, in persoana Monicai Columbeanu si a sotului sau, Irinel. In clasament intra si Andreea Banica, Delia Matache, Maria Cårneci sau Viorica de la Clejani.

In perioada celei mai recente despartiri de Adriana, Silviu Prigoana isi acuza sotia de practici neortodoxe, marturisind ca nu intelege de ce n-a vrut sa-l faca tatic: “Ea spunea ca vrea copil, dar s-a dus si a facut avort la Braila, stie toata lumea. Nu inteleg de ce a facut lucrul asta. Mintea unei femei ramane o enigma”. Minunea s-a intamplat, pana la urma, poate pentru ca Adriana a spus adevarul cand a afirmat: “Avem o viata sexuala incredibila!”. Apoi, in maternitate, Bahmu ne-a marturisit: “Dupa ce am n ascut, i-am zis lu'mama sa-mi aduca repede niste copane de pui, ca eram lesinata de foame!”. Daca ne intoarcem inapoi, la momentul divortului, ne amintim ce ne povestea Prigoana: “Sunt distrus sentimental. Am vrut sa ma spanzur, dar n-am gasit funie azi-dimineata. Apoi am vrut sa ma arunc in piscina, dar cand am urcat la etaj, mi-am dat seama ca nu am piscina!”. De partea cealalta, Adriana plangea ca nu mai are ce sa imbrace: “Nici pana acum nu mi-am luat hainele inapoi, pentru ca nu vrea sa mi le dea. Ma imbrac cu haine de la sora-mea, ca nu mai am nimic in sifonier! M-a lasat in fundul gol!”. N-a trecut mult si
i-am vazut din nou impreuna, declarand la unison: “Ne-am impacat la cererea telespectatorilor”. Tocmai in acea zi, pe cand dorea sa achite cumparaturile dintr-un magazin din Brasov, Adriana ii declara lui Prigoana: “Papusa, nu primeste cardul, te astept!”. La cateva luni de la impacare, spunandu-ne ca vrea sa-si deschida o afacere, Bahmu se jura cu mana pe inima: “Nu vreau bani de la Prigoana”, pentru ca apoi sa afirme: “Nu l-as fi iubit daca ar fi fost strungar! Imi place ca e bogat si are putere”.

Intrebat daca respecta postul Pastelui, Prigoana ne-a spus ca nu se abtine de la mancare, pentru ca apoi sa se ghiftuiasca cu bunatati, de frica indigestiilor: “Nu vreau sa incurc Salvarea cu indigestii asa cum am incurcat tribunalele cu atatea divorturi!”.
Cu o alta ocazie, Prigoana ne-a povestit cum sarbatorea 1 Mai, Ziua Muncii: “Faceam si noi ce puteam, sa ne simtim bine. Adica ciordeam rulmenti din fabrica si faceam troc, ii dadeam pe la fraieri, pentru cate o lada de bere sau cateva kile de carne. Apoi mergeam la padure si faceam gratar, jucam barbut si pocher cu baietii sau mergeam la pescuit. Ne mai luau cu japca si la defilari, nu prea aveai ce face. Era cate o tovarasa mai rasarita, care spunea cate o poezie si canta un cantecel si dupa aia ne lasau sa plecam. Cand scapa de defilare, toata lumea era la mici si bere”. Consoarta miliardarului a concluzionat: “Eu si Prigoana suntem cascadorii rasului”.

Monica, despre Irina, care se afla in burta: 'Seamana cu Iri!>>
Fara indoiala, cel mai dezvoltat simt al Monicai este vazul, pentru ca sotia lui Irinel a avut capacitatea de a-si da seama cu cine seamana fetita ei inca de pe vremea cand micuta era doar un fat in placenta. “La acest ecograf, am vazut-o mai bine. Seamana cu Iri!”, a exclamat Monica la iesirea din cabinetul medicului. Miliardarul a subscris la opinia sotiei, dar a asteptat pana cand fetita a venit pe lume, pentru a fi sigur: “Are urechile mele!”. Apoi, cu putin timp inainte de botez, Iri a spus: “Vreau pentru Irina un slip argintiu, micut si finut”. Cand Monica s-a refacut dupa nastere, Irinel ne-a povestit: “S-a facut cald afara, iar Monica vrea sa iasa la plimbare, asa ca i-am cumparat o bicicleta. Este de firma, am dat 35 de milioane pe ea. Are multe viteze si este foarte comoda”.

Raluca de la Bambi ne-a asigurat ca ar fi o gazda de exceptie a unei emisiuni la TV. Din pacate, doar ea este de parerea asta: “Mi-ar placea sa prezint o emisiune. Cred ca am invatat destule in facultate si m-as descurca. Pana in prezent, nu am primit nici o propunere”.
Andreea Banica ne-a povestit, prin primavara, cum a lesinat ea in baie si a fost gasita de iubitul ei, Lucian : “El m-a gasit lesinata in baie si m-a scos la aer, pe balcon. Abia atunci m-am trezit, cand m-a uns cu otet in cap”.
Cantareata Cream are grija de imaginea ei, dar asta nu-i aduce mai multi admiratori, dupa cum ea insasi ne-a declarat: “Nu se inghesuie barbatii sa ma curteze. Am avut un prieten, dar in prezent nu am pe nimeni si nici nu am observat ca vreun barbat ar flirta cu mine”.

In desele sale incercari de a se casatori, Daniela Gyorfi s-a lovit de tot felul de impedimente.Unul din ele a fost acela ca nasa de cununie, nevasta lui Axinte, era cu burta la gura si nu rezista la mirosul de tamaie din biserica: “Trebuie sa mai asteptam sa nasca nasa si sa o lasam sa se refaca. Apoi ne putem casatori!”.

Maria Cårneci: 'Eu, daca am chef, ma culc, am ramas restanta cu somnul>>
Cantareata de muzica populara Maria Carneci s-a declarat iritata de duduile fitoase din showbiz, care pana si de 1 Mai trebuie sa arate ca sunt cool: „Ma enerveaza la culme cand aud gagicile ca se lauda ca merg la mare, la cele mai tari hoteluri si ca o sa manance nu stiu ce pe acolo. Parca trebuie sa fie 1 Mai sa mergi la mare sau la munte! Eu ma duc cand am chef. Dar fitosii trebuie sa se sparga in figuri cu toale Versace, genti Louis Vuitton si vacante la mare de 1 Mai. Eu daca am chef, ma culc, ca si asa am ramas restanta cu somnul”.

Delia: 'Ma grabeam foarte incet, cu vreo 30 de kilometri la ora>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.