Barbatii se nasc din lupte. Sigur, depinde de nou-nascut sa-si desavarseasca menirea, perfectionandu-se pe parcursul copilariei, adolescentei si tineretii, dar e cert ca luptatorii nu se nasc din iubire, ci doar din conflicte. Ieri, un posibil viito
Barbatii se nasc din lupte. Sigur, depinde de nou-nascut sa-si desavarseasca menirea, perfectionandu-se pe parcursul copilariei, adolescentei si tineretii, dar e cert ca luptatorii nu se nasc din iubire, ci doar din conflicte. Ieri, un posibil viitor luptator si-a rupt cordonul ombilical.

Acum cateva luni, nimeni nu auzise de Tudor Chiuariu. Parea atat de fragil, incat nu puteai sa nu te gandesti ca, si daca partidul i-ar monta testicule, structura sa era atat de firava, ca avea sa i se rupa coloana din cauza poverii nenaturale. A urmat evenimentul cu solicitarea de demitere a procurorului Doru Tulus. Un gest atat de pripit, incat s-a creat perceptia ca miscarea i-a venit in plic de la sefii sai de partid. Chiuariu a calcat cu stangul. Atunci i-a suras sansa, s-a dispus un control de fond la DNA. Oamenii au vazut un DNA care incalca legile si drepturile omului cu sarguinta unui prost incapatanat si un CSM avand virilitatea unui clapon aflat la un pas de a deveni supa.

Chiuariu a avut apoi inca o sansa. Paradoxal, ancheta î ;mpotriva sa este un noroc politic. Putini au sansa de a fi cercetati tocmai de procurorul a carui demitere au cerut-o anterior.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.