Un tanar de 17 ani din localitatea vasluiana Bacani a fost injunghiat de catre propriul tata, aflat in stare de ebrietate. Intorcandu-se de la biserica, unde a participat la slujba de Sf. Nicolae, baiatul a trecut pe la bunica sa, care este oarba, s
Un tanar de 17 ani din localitatea vasluiana Bacani a fost injunghiat de catre propriul tata, aflat in stare de ebrietate. Intorcandu-se de la biserica, unde a participat la slujba de Sf. Nicolae, baiatul a trecut pe la bunica sa, care este oarba, sa o vada. Aflat in stare avansata de ebrietate, tatal a sarit la bataie si si-a injunghiat fiul cu un cutit de bucatarie. Baiatul a stat mai bine de 10 ore, plin de sange in casa, cu dureri cumplite pana a doua zi, cand tatal sau s-a trezit din betie si a anuntat ambulanta. Medicii spun ca starea de sanatate a baiatului este buna si se afla in afara oricarui pericol.
„Tanarul a fost internat cu o plaga de patru centimetri, mai sus de inima. A fost nevoie de o interventie chirurgicala pentru explorarea ranii si sutura acesteia. Evolutia starii de sanatate este favorabila”, a declarat sambata, medicul Gabriela Danis, de la Spitalul de Adulti Barlad.Tatal minorului, Mihai Ioan, sustine ca nu isi mai aminteste ce s-a intamplat. “Nu mai stiu ce am facut, bautura e de vina. Regret foarte mult ce s-a intamplat si sper ca baiatul sa se faca bine”, a declarat sambata, Mihai Ioan.
Politistii vasluieni au demarat o ancheta in acest caz, desi minorul nu a depus o plangere impotriva tatalui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.