Multi romani se reped sa cheltui  toti banii de care dispun, ba chiar fac credite, pentru a avea sarbatori cu adevarat fericite. Problemele financiare din ianuarie si februarie sunt deja ceva banal. Exista totusi metode prin care puteti tine ch
Multi romani se reped sa cheltui toti banii de care dispun, ba chiar fac credite, pentru a avea sarbatori cu adevarat fericite. Problemele financiare din ianuarie si februarie sunt deja ceva banal. Exista totusi metode prin care puteti tine cheltuielile sub control. Iata cateva idei pentru sarbatori fericite cu cheltuieli ceva mai mici:

Vorbeste cu familia
Impreuna cu ceilalti membri ai familiei, hotarati care va fi bugetul pentru cadourile de sarbatori, iar cand iesiti la cumparaturi limitati-va la acest buget. Astfel cadourile se pot dovedi mult mai amuzante, deoarece lucrurile ieftine sau improvizatiile sunt, in general, mai haioase.

Cadouri personalizate
Poti sa cumperi un cadou mic, dar relevant pentru fiecare persoana de pe lista ta si sa adaugi o felicitare in care sa-i spui fiecaruia ceea ce simti pentru el, alaturi de urarile de sezon.

Mosul secret
Toti cei care se inscriu in joc isi scriu numele pe o hartie care se pune intr-un bol. Fiecare trage cate un nume si ii cumpara cadou doar acelei persoane. Poate fi stabilita si o suma limita. Cine vrea poate trece pe lista, alaturi de nume si cateva dorinte din care mosul desemnat sa aleaga.

Dimensiunea nu conteaza
Alege cadouri care sa incapa in soseta pentru Craciun sau sub bradul impodobit. Vei vedea ca si cadourile mici pot fi apreciate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.