Madalin Voicu va deveni deputat in locul lui Adrian Severin, iar Nora Rebreanu senator in locul Corinei Cretu, potrivit unei decizii luate joi seara de conducerea organizatiei PSD Bucuresti.Adrian Severin si Corina Cretu isi vor prelua luni mandatel
Madalin Voicu va deveni deputat in locul lui Adrian Severin, iar Nora Rebreanu senator in locul Corinei Cretu, potrivit unei decizii luate joi seara de conducerea organizatiei PSD Bucuresti.Adrian Severin si Corina Cretu isi vor prelua luni mandatele de europarlamentari. Madalin Voicu este vicepresedinte al organizatiei PSD din Capitala. Voicu a mai fost deputat doua mandate: intre 1996 si 2000, cand a reprezentat minoritatea rroma, si intre 2000 si 2004, cand a intrat pe listele PSD in urma unui protocol de colaborare intre formatiunea condusa de Adrian Nastase si Partida Rromilor. In ultimii doi ani, Madalin Voicu s-a remarcat prin criticile la adresa actualei conduceri a partidului, inclusiv la adresa lui Mircea Geoana, dar si Ion Iliescu, Victor Ponta sau grupul de la Cluj, aratandu-se adeptul unei politici de opozitie dura a PSD si dezaproband atat apropierea de PD, cat si de PNL, scrie NewsIn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.