Steaua pare un bulgare de zapada caruia i s-a dat drumul pe pantele de la Forban. Nu se mai poate opri. A luat viteza si cat de curand se va farama de un copac. Pentru binele celei mai iubite echipe din tara, ar fi bine ca macar cativa jucatori sa f
Steaua pare un bulgare de zapada caruia i s-a dat drumul pe pantele de la Forban. Nu se mai poate opri. A luat viteza si cat de curand se va farama de un copac. Pentru binele celei mai iubite echipe din tara, ar fi bine ca macar cativa jucatori sa fie salvati de la acest dezastru iminent. Un Zapata si un Emeghara, spre exemplu, n-au nici o vina. O sansa mai merita si un Nesu, Rada sau Ov. Petre. Restul, in frunte cu „marea speranta” Romeo Surdu, care incalta ghetele pe dos, ar fi bine sa-si caute de drum. Inclusiv proaspetii scosi pe taraba Dica si Goian. Si asta cat mai repede cu putinta. Cu totii sunt plafonati, dar au conturile pline si masini superluxoase. Sa nu-si mai bata joc de o echipa cu renumele Stelei, intrecan-du-se de la meci la meci in concursul „Cine-i cel mai penibil de pe teren”.

Suporterii ros-albastri nu credeau sa prinda acea zi in care sa le fie rusine sa se mai uite la partidele echipei favorite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.