Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost criticat, duminica, de presa italiana, pentru "lipsa de luciditate", "imprecizie" si "egoism", chiar daca a fost considerat unul dintre cei mai buni jucatori "viola" la meciul cu Palermo, pierdu

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost criticat, duminica, de presa italiana, pentru "lipsa de luciditate", "imprecizie" si "egoism", chiar daca a fost considerat unul dintre cei mai buni jucatori "viola" la meciul cu Palermo, pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-2.

Pentru prestatia din intalnirea de sambata, Mutu a primit nota 5,5 din partea mai multor site-uri si publicatii italiene.

Site-ul violanews.com a notat ca Mutu nu mai este cel cu care Fiorentina s-a obisnuit in ultima perioada. "Inca nu apare adevaratul Mutu. Lipsit de luciditate, imprecis, romanul se bate totusi din minutul 1 pana in minutul 90, punand in mod constant presiune pe devensiva adversa. Cand trebuie, insa, sa suteze sau sa faca un ultim dribling, lucrurile nu merg asa cum ne-am obisnuit", a scris sursa citata.

Fiorentinanews.com scrie ca egoismul lui Adrian Mutu atinge cotele "neverosimilului" si il noteaza pe atacantul roman tot cu 5,5. "Un atacant trebuie sa fie egoist, dar el este pana la limita neverosimilului. Pazzini s-a plans de multe ori ca nu primeste pase de la roman si are dreptate", subliniaza site-ul italian.

Agentia Datasport a scris ca de la Mutu "se asteapta mai mult". "Incearca mult, chiar si cu capul, dar gaseste rar poarta", a adaugat sursa citata, in timp ce goal.com noteaza ca internationalul roman a fost "cu siguranta" cel mai periculos jucator de la Fiorentina, chiar daca "uneori pacatuieste prin egoism".

Cotidianul Gazzetta dello Sport a notat ca Adrian Mutu nu a reusit sa resusciteze Fiorentina in meciul cu Palermo. "Dupa pauza, Fiorentina a jucat mai bine la constructie, chiar daca, dupa o actiune personala, Cavani a trecut pe langa 2-0. Jucatorii «viola» i-au obligat pe adversari sa apere cu dintii golul marcat de Miccoli (n.r. - in prima repriza). Mutu a trecut la catedra, a preluat fraiele jocului, insa i-a lipsit precizia sutului", a scris publicatia amintita.

Jurnalul Nove da Firenze scrie ca Fiorentina traverseaza "o criza de joc si de forma", in timp ce firenzeviola.it semnaleaza lipsa de colaborare intre Mutu si Pazzini. "Mutu si Pazzini au schimbat mingea doar de doua ori si asta este o problema. Este inutil sa ne ascundem dupa deget. Cu Vieri in teren, Mutu joaca altfel, cu siguranta este mai util echipei, cauta sa paseze cat mai des si primeste pase bune de la Bobone", a notat sursa citata.

In ultimele patru partide, Fiorentina a suferit trei infrangeri si a obtinut o remiza, reusind sa marcheze un singur gol si primind sase. In clasamentul din Serie A, Fiorentina a ajuns pe locul 5, cu 24 de puncte, zece mai putine decat liderul neinvins Internazionale Milano.

"Nu stiu ce se intampla, in ultimele trei partide am incercat sa dam totul, dar nu reusim sa contam in atac. Nici cu accidentarile nu stiu inteleg ce se intamplam pentru ca am avut o pregatire buna. Este inutil sa negam ca trecem printr-un moment greu", a declarat portarul Fiorentinei, Sebastien Frey.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.